17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Voie bună în comuna Florești Stoenești: Satul Florești, gazda Sărbătorii Florilor (GALERIE FOTO)

Sfârșitul de săptămână trecut, mai exact ziua de duminică, 10 iulie, a fost prilej de sărbătoare în comuna Florești Stoenești.

Dacă de Paști, satul Palanca este gazda evenimentului Sărbătorii Paștelui, iar de Crăciun, satul Stoenești, găzduiește Sărbătoarea Crăciunului, iată că în plină lună a lui Cuptor, satul Florești găzduiește Sărbătoarea Florilor.

Aflată la a cincea ediție, instituită de primarul Constantin Dumitru încă din anul 2011, dar sistată, mai apoi, în perioada în care el nu a mai condus frâiele localității, sărbătoarea s-a bucurat de prezența unui număr mare de locuitori ai comunei, dar și de spectacolul oferit de trupa de dans a copiilor din localitate, precum și de Tavi Colen Band, Emma de la Zu și Jean de la Craiova.

Doar ploaia ce a început la lăsarea serii a făcut ca petrecerea, ținută pe stadionul din localitate, să se termine ceva mai devreme decât era prognozat, dar atmosfera de până atunci a fost una demnă de ținut minte.

La rândul său, prezent la Sărbătoarea Florilor, în calitate de invitat, președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, afirma, la scurt timp de la încheierea sărbătorii:

„Evenimentul deosebit de frumos al Comunei Florești-Stoenești mi-a dat prilejul si bucuria de a fi din nou alături de cetățenii și reprezentanții din administrația publică locală. Îl felicit pe primarul liberal Constantin Dumitru pentru această nouă reușită și sunt sigur că a fost o zi frumoasă, plină de muzică, veselie și voie bună, un prilej minunat de întâlnire, revedere pentru cetățenii comunei”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole