10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

VIDEO: Apel al tinerilor liberali giurgiuveni către consilierii locali: „Pentru dezvoltarea municipiului și județului, votați realizarea Campusului Preuniversitar Dual”

Proiect la care s-a muncit mai bine de doi ani, în care sunt angrenate nu mai puțin de 17 entități (printre acestea, alături de Giurgiu, Consiliile județene din Teleorman și Călărași, dar și Universitatea Politehnica București), este la un pas de a deveni istorie înainte de a deveni realitate.

O oră și jumătate s-au luptat artizanii proiectului să îi lămurească și să îi convingă pe aleșii locali, dar nu au reușit decât cu cei din PNL, să voteze acest proiect important. Până marți, 28 februarie, când este programată o nouă ședință extraordinară de consiliu local, mai sunt câteva zile în care aleșii PSD și ProRomânia pot ajunge la gânduri mai bune, dar nu doar pentru ei, ci pentru generația tânără de azi din municipiu și județ, dar și generațiile viitoare. Mai mult, egoismul nu ar trebui să îi mai caracterizeze pe aceștia, pentru că de acest campus preuniversitar vor beneficia copii din cel puțin cele trei județe angrenate în proiect.

Ca o ultimă șansă, liderii tinerilor liberali giurgiuveni (Adrian Chiran, președinte TNL Județean Giurgiu și Robert Costache, președinte TNL Municipiu Giurgiu, acesta din urmă și consilier local), au acceptat să acorde, în exclusivitate pentru evenimentgr.ro, un scurt interviu, al cărui mesaj principal a fost adresat aleșilor locali: VOTAȚI ACEST PROIECT, PENTRU VIITORUL NOSTRU, AL COPIILOR NOȘTRI ȘI PENTRU BUNĂSTAREA MUNICIPIULUI ȘI JUDEȚULUI!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole