18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Un nou utilaj a ajuns în posesia Direcției Județene de Transport Giurgiu, grație sprijinului Consiliului Județean Giurgiu

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, prin sprijinul generos al Consiliului Județean Giurgiu, a achiziționat, recent, un buldoexcavator nou-nouț de înaltă performanță marca CASE 695 ST. Utilajul va fi folosit pentru a susține lucrările de reparații și întreținere pe drumurile județene.

Cu această achiziție, Direcția Județeană de Transport este în măsură să eficientizeze operațiunile de întreținere a infrastructurii rutiere, oferind cetățenilor drumuri mai sigure și mai bune. Buldoexcavatorul nou permite manevrarea ușoară și precisă a materialelor de construcții, excavarea și nivelarea terenurilor, reprezentând astfel un instrument esențial pentru îmbunătățirea rețelei de drumuri județene.

Mulțumim Consiliului Județean Giurgiu pentru sprijinul și încrederea acordată.

Prin această colaborare fructuoasă, suntem determinați să asigurăm un mediu de circulație mai fluid și mai sigur pentru toți conducătorii auto și locuitorii județului, precizează purtătorul de cuvânt al DJTADJCT Giurgiu, Adrian Chiran.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole