18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Cinci foste glorii ale Dunării Giurgiu, gata să susțină echipa de fotbal pentru promovarea în Liga a III-a!

Foștii fotbaliști ai Dunării Giurgiu sunt alături de echipa locală, care sâmbătă, 24 iunie, va avea de disputat cu meci important, cu o miză grea: promovarea în Liga a III-a a Campionatului Național de Fotbal, pe teren propriu, în fața celor de la Bărăganul Ciulnița.

Pe stadionul Marin Anastasovici au fost prezenți astăzi, 21 iunie, alături de conducerea SCM  Dunărea 2020 și de conducerea Primăriei Giurgiu, reprezentată de primarul municipiului, Adrian Anghelescu și de viceprimarul Marian Damian, cunoscut ca fiind un adevărat împătimit al sportului, cinci fotbaliști ai vechii generații, respectiv portarul de legendă, Narciz Coman, cetățean de onoare al municipiului Giurgiu, Dorian Gârlea, Constantin Sandu, Dumitru Reti și nu în ultimul rând Ionel Nidelea.

Pentru a obține victoria la meciul de baraj, după egalul din deplasare de sâmbăta trecută, băieții de la Dunărea Giurgiu au nevoie de suportul și încurajarea suporterilor giurgiuveni!

Pe această cale, invităm iubitorii sportului și pe cei care vor să fie alături de echipa orașului la meciul de sâmbătă, începând cu ora 17.30, organizat pe Stadionul Municipal „Marin Anastasovici”.

Fii și tu alături de Dunărea Giurgiu și vino sâmbătă, în tribune!, se arată într-o informare a Primăriei Municipiului Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole