18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

SCANDAL la IZVOARELE! Un fost director de direcție giurgiuveană l-a lovit cu pumnul pe primarul Silviu Cazacu

Marți, 20 iunie, pare că au fost trei ceasuri rele în comuna Izvoarele. Fostul director (pe perioada cât Petra Ochișor a fost detașată la conducerea altor direcții județene de agricultură) al Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu, Stelian Coșoi, l-a lovit cu pumnul pe primarul comunei, Silviu Cazacu.

Contactat de evenimentgr.ro, primarul Cazacu a făcut următoarele declarații:

„Da, este adevărat. Astăzi, după ploile din ultima perioadă, am observat – cred că pentru a suta oară – că utilajele domnului Coșoi au distrus, DIN NOU, străzile din comuna noastră. Acest lucru i-a fost adus la cunoștință domnului Coșoi inclusiv pe cale scrisă, prin adrese, dar de fiecare dată dumnealui a tratat cu indiferență munca și banii cheltuiți din bugetul comunei pentru reparațiile și întreținerea drumurilor din comună. Așadar, astăzi, împreună cu domnul viceprimar, m-am deplasat la domiciliul domniei sale, pentru a-i atrage atenția și a-i transmite să încerce să nu mai distrugă și să respecte munca noastră. Fără prea multe explicații, m-am trezit cu un pumn din partea dumnealui. Cum era firesc, am sunat la 112, a venit un echipaj de poliție, dar domnul Coșoi nu a mai recunoscut nimic. Mai mult, a spus că doar m-a împins. Din păcate, așa înțelege dumnealui să rezolve orice conflict, cu violențe.

I-am făcut plângere penală, eu fiind în timpul serviciului, și am fost și la IML. Vom vedea cum vor decurge lucrurile, dar nu mai puteam să accept ca un singur cetățean să își bată joc de munca noastră și de intențiile noastre pentru a face din Izvoarele o comună așa cum trebuie să fie o comună modernă!”, a declarat Silviu Cazacu.

Pe surse, am aflat că Stelian Coșoi nu s-ar afla la prima abatere violentă, vocabularul pe care îl folosea la adresa subalternilor, în perioada cât a ocupat scaunul de director (interimar) al DAJ Giurgiu fiind unul presărat cu o multitudine de expresii ce nu fac cinste unei asemenea funcții.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole