22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Un nou pod peste Dunăre, la Giurgiu

La finele săptămânii trecute, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, mărturisea faptul că a primit una dintre cele mai bune vești ale acestei perioade: Ministru Sorin Grindeanu, răspunzând unei solicitări a CJ-ului, îl informa că noul pod peste Dunăre va face parte integrantă din modernizarea drumului expres București-Giurgiu, investiție de peste 300 milioane de euro.

„Știind că dl. ministru vine astăzi la Ruse pentru a discuta acest subiect, am considerat normal să îi permit domniei sale să facă importantul anunț, mai ales că vorbim despre o investiție a Ministerului Transporturilor.

Vorbesc despre necesitatea unui nou pod care să continue coridorul european dincolo de Dunăre, de peste un an.

Această machetă, pusă la dispoziție de dl. Roumen Markov, demonstrează că și pe malul prietenilor bulgari există aceeași preocupare. Mai mult, împreună cu fostul prefect de Ruse, dl. Borislav Balgarinov, convenisem să începem diligențe pentru a obține finanțarea necesară.

Astăzi (n.r. vineri, 28 ianuarie) citesc că sunt oameni importanți care au avut o revelație în timpul excursiei de o oră în orașul prieten și, recunosc, am devenit optimist.

Nu în privința realizării investiției extrem de necesară pentru județ și pentru întreaga țară, doar în privința capacității, ușor întârziate, a unor lideri locali de a intra în cadența și buna colaborare cu CJG, instituția cu cel mai important bagaj de proiecte din câte s-au scris vreodată pentru județul nostru și pentru fiecare dintre cetățenii săi, inclusiv pentru cei cârcotași și prea devreme neîncrezători, mai spunea Dumitru Beianu.

Numai că, așa cum au procedat și în alte situații, parlamentarii PSD și-au tras, mai mult decât era nevoie, spuza pe turta lor, lăudându-se, cu fotografii, alături de participanții la întâlnirea cu pricina, că de fapt noul pod ar avea, la bază, ideile lor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole