12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Au început să se strângă primii bani pentru micuțul Tudor Andrei. Tinerii liberali giurgiuveni, implicați în prima linie pentru strângerea de fonduri. Elevii din Colibași, alături de puștiul bolnav

Îl mai țineți minte pe micuțul Tudor Andrei care, la numai doi anișori, luptă ca un erou pentru viața lui? Dar, pentru a putea trece cu bine, are nevoie de tratament, de recuperare, după ce medicii din Turcia au făcut o primă minune, afirmând că se vor implica pentru a îndepărta tumora de pe rinichi. Pentru a-l ajuta pe micuț, dar și pe familia sa, tinerii liberali din Giurgiu au demarat o amplă campanie de strângere de fonduri, organizatorul fiind chiar Prim vicepreședintele organizației judetene TNL Giurgiu, Costel Mușa.  

Demersurile sale nu au rămas fără ecou, în mai puțin de trei săptămâni fiind colectați peste 13.000 de lei. Acestei sume strânse de la centrele din județ, dar și de la Școala din Colibași, se adaugă alte sume importante de bani, donate – sub titlu de anonimat – de parlamentari cărora chiar le pasă de semenii lor, nu doar pe facebook sau în declarații pompoase și propagandistice, sau de oameni de bine din municipiu și județ. Mai mult, unul dintre parlamentarii liberali giurgiuveni, după ce a făcut o donație despre care a ținut să nu facă declarații, a promovat, pe pagina sa de facebook, cazul micuțului Tudor Andrei.

„Astăzi, 30 ianuarie, am colectat suma de 5465 lei de la urnele pentru donații „Împreună pentru TUDOR ANDREI” depuse în mai multe puncte din județul Giurgiu. Totodată, o surpriză plăcută am avut-o din partea elevilor și cadrelor didactice din Colibași, care, impulsionați de profesor Teodora Tase Dinu și mămica unui copil, doamna Elena Chiriac, s-au mobilizat și au strâns suma de 8.010 lei. Vă mulțumim  tuturor pentru sprijinul financiar acordat și Dumnezeu să vă binecuvinteze! Cu ajutorul lui Dumnezeu Tudor Andrei se va face bine!”, ne preciza Costel Mușa.

La rândul lor, cele două doamne cu suflet mare din Colibași au avut de transmis câteva cuvinte:

„Trebuie să îi învățăm pe copii să nu rămână indiferenți la problemele celorlalți. Doar prin exemplul personal vom reuși acest lucru. Multă sănătate și putere părinților!” – Teodora Tase Dinu, profesor Școala Colibași

„Am ales să mă implic în această acțiune deoarece orice ajutor din partea noastră, poate salva viata unui copil. Vă îndemn în viața de zi cu zi să vă implicați, deoarece doar așa putem rezolva situații, implicându-ne!” – Elena Chiriac, părintele unui elev al Școlii Colibași.

Micuțul Tudor Andrei mai are de dus o luptă lungă, dar, cu sprijinul oamenilor de bine, va trece cu bine și va deveni un copil sănătos și vesel, așa cum ar trebui să fie toți copiii.

Până atunci, sunt așteptate, în continuare, donații în conturile:

Titular cont: ALINA GHIULEA

IBAN: RO10RZBR0000060017129637

Donații în: LEI

Banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular cont: ALINA GHIULEA

IBAN: RO50RZBR0000060023214988

Donații în: EURO

Banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Cont leu românesc

Beneficiar Alina Ghiulea

IBAN  RO50 BREL 0005 5036 1898 0100

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole