16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Cu mască, fără mască…

Astfel s-ar putea traduce, în doar câteva cuvinte, cele aproape 52 de minute, cât a durat ședința de consiliu local de joi, 27 ianuarie, atitudinea a doi aleși locali.

În timp ce toți cei prezenți în sala de consiliu au suportat, cu stoicism, masca de protecție – de altfel obligatorie, mai ales la interior, în această perioadă, mai cu seamă că rata de incidență la nivelul municipiului a depășit 4 cazuri la mia de locuitori – doi dintre consilieri au sfidat prevederea legală. Este vorba despre social-democrații George Țigănilă și Marian Măroiu, care, pe tot parcursul ședinței, au stat la masa consilierilor fără mască de protecție, la mai puțin de un metru și jumătate de colegii lor…Noroc că aceștia au purtat masca!

Ne întrebăm, pe bună dreptate, în aceste condiții, dacă cineva (dintre autoritățile statului, și aici vorbim despre DSP sau despre poliție) se va autosesiza, filmarea integrală a ședinței fiind disponibilă pe internet. Sau, odată cu numirea noului prefect, unii vor merge pe principiul „Uite că eu am voie! Suntem la putere, așa că ciocu’ mic!”, dacă este să parafrazăm o clasică în viață!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole