10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu va avea, începând de săptămâna viitoare, căldură. Apelul medicilor: VACCINAȚI-VĂ, pentru a nu ajunge în stare gravă pe un pat de spital!

Furnizorul de agent termic a cerut, în urmă cu două zile, ca plata să fie făcută în avans pentru o lună, iar Consiliul Județean Giurgiu a făcut un efort deosebit pentru achitarea sumei de bani, dată fiind situația delicată în care se află, în acest moment, bugetul instituției.

„Niciun efort nu este însă prea mare atunci când vine vorba de îngrijirea bolnavilor și asigurarea unui climat cât mai optim în spital.

Pentru conducerea Consiliului Județean Giurgiu, SĂNĂTATEA ESTE PRIORITARĂ și se va răspunde de fiecare dată, ca și până acum, prompt solicitărilor de sprijin din partea spitalului”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Giurgiu.

Conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, până în prezent pacienții nu au suferit de frig, în fiecare salon fiind aduse atât aeroterme, cât și calorifere electrice (toate DIN DOTAREA SPITALULUI, nimic din afară) precum și un număr suplimentar de pături pentru asigurarea unui minim confort pentru pacienți. Din păcate, conform acelorași informații, situația este critică în ceea ce privește numărul din ce în ce mai mare de pacienți COVID 19 ce se prezintă la spital – de cele mai multe ori – când deja este prea târziu.

„Ne confruntăm cu pacienți care ajung sau apelează la noi atunci când simptomatologia este mult prea gravă, când organele le sunt afectate. Din nou, repet, avem de a face cu un număr relativ ridicat de persoane nevaccinate, care ajung la noi cu insuficiențe respiratorii grave. Facem apel la giurgiuveni să se vaccineze, și să nu amâne până când este mult prea târziu prezentarea la medic. Apelați la serviciile de specialitate când boala este la debut, când simptomele nu sunt foarte grave, pentru a mai avea o șansă la viață!”, mai precizau reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole