17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

O TONĂ de legume au ajuns pe mesele persoanelor bolnave de cancer din București, în Săptămâna Produselor Agroalimentare Românești

Odată cu publicarea, de către site-ul evenimentgr.ro, a materialului cu privire la modalitatea de donații, o asociație din Capitală, Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie, prin prof. Adriana Căruntu, ne-a solicitat, atât nouă, cât și Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu, sprijinul pentru bolnavii aflați în stadii terminale, pe care aceștia îi îngrijesc.

Nu a durat mult și cei de la BioPROD Colibași – structură asociativă de producători agricoli din comună – au răspuns apelului celor de la Centrul de îngrijiri din Capitală. Astfel, vineri, 15 octombrie, o tonă de alimente (vinete, ardei Kapia, cartofi, morcovi, ceapă și varză) au ajuns în depozitul de alimente al Asociației bucureștene, toate alimentele fiind donate de membrii structurii asociative.

„Vă mulțumim și le mulțumim celor care au răspuns apelului nostru, și continuăm cu solicitarea astfel încât apelul nostru se adresează tuturor celor care doresc să ne ajute, mai ales în această perioadă grea, cu orice tip de produse. Suntem recunoscători, dar mai ales cei peste 50 de pacienți pe care îi îngrijim și pe care i-am îngrijit lunar în ultima perioadă, dar și celor peste 500 de cazuri sociale pe care le sprijinim. În ultimii patru ani, de când ființăm ca asociație, am îngrijit peste 500 de cazuri, iar lunar, 300 de aparținători ai celor aflați în situație dramatică, beneficiază de sprijinul nostru, al tuturor. Îi așteptăm și pe alți doritori să ni se alăture, în condițiile actualei pandemii…”, a declarat, pentru evenimentgr.ro, Director Profesor Adriana Căruntu, Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie.

Apelul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” din Capitală, unde mulți bolnavi aflați pe ultimul drum, dar și familiile acestora sau familii aflate în dificultate, beneficiază de servicii de înaltă calitate, este în continuare valabil, atât către producători, cât și către structuri asociative din județul nostru.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole