10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Incidență RECORD la Giurgiu: Municipiul, peste 10 cazuri la mia de locuitori!

Astăzi, 15 octombrie, municipiul Giurgiu a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori! Din păcate, se înregistrează și peste o sută de cazuri noi de COVID 19, pozitivi, la nivelul persoanelor testate în județ.

Pe de altă parte, la nivel de județ incidența este de peste 7 cazuri la mia de locuitori.

„Menționăm că la data de 13.10.2021, în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrate 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 63, 74, respectiv 75 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 188”, se arată în raportarea Prefecturii Giurgiu.

Mai mult, conform surselor noastre, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu s-a înregistrat, în cursul zilei de miercuri, 14 octombrie, decesul unei familii (tată, mamă și fiu) cu vârste de 69,65 respectiv 35 de ani. Singura cunoscută cu comorbitități era mama, în vârstă de 65 de ani, care la internare a prezentat obezitate grad III, diabet insulino-dependent greu de ținut sub control. Din păcate, pentru niciunul nu s-a mai putut face nimic, infecția cu SARS COV 2 fiind mult prea agresivă pentru ei. Niciunul dintre cei trei nu era vaccinat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole