26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Sisteme informatice complete pentru câțiva copii din Adunații Copăceni

Cu puțin peste 9 cazuri la mia de locuitori, incidența în comuna Adunații Copăceni, copiii din localitate – ca mulți alții, de altfel – au fost nevoiți să învețe în ultimele zile de dinaintea vacanței de două săptămâni (și, probabil, în funcție de procentul cadrelor didactice vaccinate, se va lua o decizie și începând cu data de luni, 8 noiembrie) în sistem on-line. Însă nu toți copiii au avut posibilitatea achiziționării de tablete, laptopuri sau telefoane ceva mai performante, pentru a putea participa la aceste cursuri.

În aceste condiții, astăzi, 5 noiembrie, un binefăcător al comunei, Alexandra Mușat, alături de primarul localității, Dan Rusu, cinci copii au primit sisteme informatice complete pentru a putea urma cursurile on-line – în cazul în care acestea se vor desfășura astfel.

„Prin intermediul domnișoarei Alexandra Mușat am oferit astăzi unor copii din comună 5 sisteme informatice complete. Acestea le vor fi necesare pentru accesarea cursurilor online și pentru a putea deprinde tainele informaticii. Sperăm să le fie de folos și cu această ocazie îi mulțumim Alexandrei pentru nobilul gest!Așteptăm limpezirea apelor în ceea ce privește formarea guvernului, astfel încât proiectul celor 650 de tablete pentru copii să primească în sfârșit finanțare”, ne spunea primarul localității Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole