11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

SCANDAL pe gunoiul din Giurgiu! O parte a angajaților firmei de salubritate amenință cu întreruperea lucrului

Anunțul vehiculat de mai mulți angajați ai firmei de salubritate ROSAL GRUP, firmă care deține titlul de operator municipal pentru colectarea și transportul deșeurilor, cum că, începând cu data de 5 martie, ar putea înceta lucrul, i-a făcut pe locuitorii municipiului Giurgiu să se întrebe dacă se va repeta situația sectorului 2 din Capitală, unde munții de gunoaie au invadat străzile.

Contactat telefonic, directorul pentru Giurgiu al SC ROSAL GRUP, Dani Năstase, a declarat, în exclusivitate pentru corespondenții noștri:

„Nici vorbă de așa ceva! Este adevărat, sunt mici întârzieri, de circa o lună și jumătate, la plata salariilor, dar nu este vorba despre grevă. Aceste întârzieri vin, automat, din întârzierea aprobării și apoi a primirii bugetului de către fiecare UAT în parte. Numai Primăria Municipiului Giurgiu are, către noi, facturi neachitate în valoare de circa 7.000.000 de lei, dar vom vedea cum vom proceda după ce vor primi și dânșii bugetul. Îi asigur pe locuitorii municipiului de faptul că nu se va ajunge la înecarea municipiului în munți de gunoaie în zona platformelor de gunoi. Chiar dacă cinci, șase, zece inși vor alege să rămână acasă în zilele următoare, vom suplimenta în așa fel încât să ridicăm, în continuare, în același ritm deșeurile de la platformele de gunoi de la blocuri dar și de la case. Repet, nu va fi grevă, și nici eu nu mi-am dat demisia, nu se oprește lucrul, iar în Giurgiu nu se vor „instala” munții de gunoaie, atâta timp cât ROSAL face acest serviciu în municipiu”, a încheiat Dani Năstase.

De fapt, datoria imensă la care face referire directorul ROSAL, Dani Năstase, este o datorie moștenită de actualul primar al municipiului, Adrian Anghelescu, „moștenire” lăsată de fostul edil, Nicolae Barbu.

La ROSAL, în Giurgiu, sunt 45 de angajați, care lucrează în trei schimburi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole