16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Prefectul județului Giurgiu rămâne neschimbat. USR primește al doilea post de subprefect din județ

Odată cu apariția, în Monitorul Oficial, a deciziei cu privire la încetarea calității de înalt funcționar public a prefecților din țară, și la Giurgiu au început să circule tot soiul de zvonuri cu privire la numele noului reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Nu este vorba despre o destituire a mea, deocamdată…Există acele publicări în Monitorul Oficial a deciziilor cu privire la încetarea calității de înalt funcționar public și trecerea prefecților din întreaga țară în rândul demnitarilor, astfel că încetează, cumva, calitatea de prefect din acest punct de vedere. Cel puțin deocamdată, nu am cunoștință de faptul că aș putea fi schimbată din funcție”, declara, telefonic, prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei.

Contactat telefonic, la rândul său, cu doar câteva săptămâni în urmă, liderul interimar al PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, declara, la acea vreme, că aproape sigur numele prefectului de Giurgiu nu va fi schimbat, deoarece actualul reprezentant al Guvernului, Aneta Matei, se bucură de un real sprijin atât la nivelul cancelariei Premierului, cât și la majoritatea ministerelor.

Aneta Matei deține funcția de Prefect al Județului Giurgiu din luna decembrie 2019.

Pe de altă parte, conform algoritmului politic, la Giurgiu unul dintre posturile de subprefecți revine alianței USR – PLUS, preferatul pentru această funcție fiind liderul organizației județene a alianței, Ciprian Alexandru. Cea de a doua funcție de subprefect se pare că va rămâne în posesia lui Mirel Brăgaru, numit, ca și Aneta Matei, pe funcție în luna decembrie 2019.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole