22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

REPLICĂ SJU Giurgiu privind acuzațiile de malpraxis

Recent, în spațiul public (mai exact pe Facebook), a apărut o acuzație extrem de gravă, în care medici din Spitalul Județean de Urgență erau acuzați de malpraxis. Concret, iată cum suna mesajul postat pe pagina de socializare, cu mențiunea că, în virtutea faptului că identitatea persoanei trebuie protejată, neavând acordul nici al pacientului, nici al aparținătorului pentru a face public numele acestuia, ne vom rezuma la inițialele numelui său:

„A fost “omor din culpă” la spitalul Giurgiu?
Abatorul Giurgiu a mai trimis un om în pământ.
Despre moartea domnului G. B. am aflat din discuțiile unor cadre medicale de pe secția chirurgie a spitalului. Se tem sa vorbească, dar văd multe și sunt nevoite sa fie părtașe la ororile din spital ,așa cum a fost și cazul bietului om. Moartea lui a surprins pe toată lumea ,”un infarct.” Nu, nu a fost tocmai așa ,omul a mers la spital cu probleme urologice pentru o intervenție ,dar s-a internat la chirurgie. Cazul era nonurgență , iar în atare situație cazul trebuia trimis către un spital cu secție Urologie , iar operația efectuată de un medic urolog!
La Giurgiu a fost operat de către juniorul Dinu care NU ESTE UROLOG. Uroloaga de la Giurgiu e într-o continuă vacanță și aventură , iar afecțiunile neurologice cad pe mâna te miri cui.
Se pare ca după operație , bietul om a pierdut enorm de mult sânge , lăsat intr-un pat. Târziu , adică noaptea , chirurgul a intrat din nou în sala cu pacientul dar și cu tatăl său ,Dinu senior. 2 rahianestezii în 12 ore, fatal ! Sângerare enormă. Anestezia dată de un rezident, nepermis medical legal.
(Secția ATI este condusă de o doctoriță fără calificarea necesară . )
Care a fost cauza reala a decesului?
Ce raspunde medicul curant Dinu Mihnea și toți cei care au participat la “tratarea” pacientului?
Măcar familia trebuie sa știe cauza reala a decesului și să se facă dreptate ! Dumnezeu sa îl odihneasca și sa facă dreptate!”

La scurt timp după apariția acestui mesaj acuzator, conducerea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a transmis următorul comunicat:

„În urma unor acuze apărute în spațiul public în data de 02.05.2022, conducerea spitalului vine cu următoarele precizări:

Nu avem acordul scris al pacientului, înainte de tragicul eveniment, de a distribui în spațiul public date despre starea acestuia de sănătate.

La momentul actual, la sediul unității, nu au fost înregistrate plângeri sau sesizări în ceea ce privește decesul pacientului. Conducerea spitalului poate pune la dispoziția organelor competente orice act medical solicitat.

Începând cu ziua curentă la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu vor activa doi medici noi, de specialitate urologie, respectiv obstetrică-ginecologie. Aceștia au fost angajați în urma promovării examenului pe post”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole