17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Reacție DURĂ a deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Marian Mina, președintele PSD Giurgiu, nu ridică vreodată vreun deget pentru județul Giurgiu”

Recentele reacții pe facebook ale deputatului PSD Marian Mina, președinte al organizației Giurgiu a social-democraților, nu au rămas fără răspuns din partea liberalilor. După președintele PNL Dan Motreanu, și Gabriela Horga, deputat PNL Giurgiu, a avut o replică dură la adresa social-democratului:

„Marian Mina, președintele PSD Giurgiu, nu ridică vreodată vreun deget pentru județul Giurgiu. Pentru PSD Giurgiu este o mare bucurie că o investiție privată în valoare de 300 de milioane de euro s-a dus spre Galați și nu spre Giurgiu.

Administrația liberală a județului Giurgiu a făcut demersuri în vederea construirii și exploatării la Giurgiu a unei fabrici de baterii. Însă, aceasta investiție, pentru care a existat o intenție clară (manifestată printr-o intenție scrisă și fermă), a fost deturnată către Galați de ministrul PSD al Economiei, care este din Galați. Ministerul Economiei gestionează schema de ajutor de stat pentru marii investitori.

Ce a făcut Marian Mina, președintele PSD Giurgiu, care se află la guvernare și îl are chiar coleg de partid pe ministrul care gestionează aceste investiții pe care le-a redirecționat catre propriul județ? A pus vreo întrebare ministrului PSD al Economiei sau prefectului județului Giurgiu (tot din PSD și reprezentantul Guvernului în teritoriu) pentru a ajuta la realizarea investiției?

Nimic din toate acestea!

Marian Mina nu este un comentator de pe margine, este președintele PSD Giurgiu și deputat aflat la guvernare, nu în opoziție! Avea toate pârghiile legale pentru a face demersuri atât la nivelul Guvernului României, cât și la nivelul prefectului județului Giurgiu pentru sprijinirea acestei investiții.

Marian Mina nu a ridicat niciun deget pentru propriul județ, deși decizia aparține UNUI MINISTRU PSD.

Nu vorbim de o problemă de administrație locală, ci de una care ține fix de ministrul Economiei, care a pus presiune pe un investitor, la limita legii. Investitorii au manifestat o intenție clară, iar ministrul Economiei a deturnat-o, în condițiile în care toate avizele depindeau de ministru.

Să nu uităm și faptul că PSD a votat împotriva campusului dual, prin care se putea asigura forța de muncă necesară.

Dar cred ca este destul de evident din imagini publice că PSD-istul Marian Mina “susține” economia locală doar aruncând bani pe care nu ii poate justifica in declarația de avere către maneliști.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole