18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

REPLICĂ. Dumitru BEIANU, președintele Consiliului Județean Giurgiu: „NU sunt vinovat de nicio acuză adusă mie!”

Din ce în ce mai des, a devenit o obișnuință pentru adversarii politici ai liberalilor, și în special ai președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, să atace de cele mai multe ori fără substanță. Acuzațiile aduse sunt bazate fie pe invenții, fie pe supoziții sau pe eternul „lasă că știm noi, spunem vrute și nevrute, ceva-ceva tot se leagă!”.

Mai nou, ținta preferată a PSD, președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, este luat în colimator cu un subiect despre care mulți au spus că este inventat de o minte bolnavă: acuzațiile de pedofilie! Acestea sunt „bazate” pe faptul că, de doi ani de zile aproape, la căsuțele DGASPC Giurgiu se aniversează zilele de naștere ale beneficiarilor, de cele mai multe ori președintele CJ fiind fie invitat, fie chiar implicat în a cumpăra cadoul aniversar. Toate acestea au fost traduse de către dușmanii lui Beianu ca fiind…gesturi indecente, demne de un pedofil de categorie grea! Numai că…adevărul este altul. Și, deși s-a săturat să tot explice acest aspect, totuși președintele CJ Giurgiu vine, recent, cu o nouă replică dată acestor denigratori.

Sunt absolut uluit de amploarea pe care a luat-o această denigrare a subsemnatului, bazată pe o minciună pe care doar mintea unui om bolnav este capabil să o reproducă.

NU sunt vinovat de nicio acuză adusă subsemnatului!

NU am întreținut relații sexuale cu minore niciodată, asa cum se insinuează.

NU a existat nicio interacțiune nepărintească între mine și orice alt beneficiar DGASPC.

NU există nicio interpretare validă a apropierii mele de beneficiarii DGASPC, alta decât aprecierea sinceră și încurajările pe care cred în continuare că aceștia le merită cu adevărat!

Am gândit un proiect inedit la începutul anului 2022, acela de a sărbători fiecare beneficiar DGASPC, din municipiul Giurgiu, neimaginându-mi, vreodată, că există oameni care pot transforma orice lucru bun într-unul rău.

Am fost în repetate rânduri la aniversările din căsuțele de tip familiar, alături și de alți colegi, voluntari în proiect.

Am oferit atât eu, cât și ceilalți colegi, dar în special, oamenii doritori să înveselească sufletele triste, cadouri, încercând de fiecare dată să respectăm dorința beneficiarilor.

Uneori am reușit, alteori, nu.

Ultimul cadou cumparat luna trecută a fost un lănțișor si cruciulița din argint, rugămintea lui Cosmin de la ap. 21.

Îmi amintesc ce mult a insistat, anul trecut, Steluța, de la Casa Daniela, căreia i-am cumpărat o pereche de cercei de aur, neaparat in forma de inimioare…

Lista e mult mai lungă și regret doar ca nu am putut cumpăra câte un cadou fiecărui sărbătorit.

Am invitat la cofetărie sau la pizza copii și adulți de la mai multe locuințe protejate, (Ansaloni, dar și Daniela, ap. 21, 22 etc.) doar cu intenția de a-i convinge ca fac parte din comunitate, că sunt iubiți si respectați în orice colț al orașului…

Am atașat doar câteva fotografii preluate de pe fb., dintre sutele memorate la numeroasele evenimente din 2022.

Îi asigur pe cei ce încă mai au un dram de discernere între bine și rău, adevăr și minciună, că acest scandal este doar o pârghie prin care cel care s-a autointitulat „dușmanul” meu, Marian Mina, vă manipulează prin cele mai mârșave metode.

Pun oricând la dispoziția organelor de anchetă orice informații și detalii este nevoie, precum sunt dispus să particip la orice test care poate duce la clarificarea urgentă a acestei situații!

Sunt profund dezamăgit că există oameni care calcă pe sufletele unor copii și așa bătuți de soartă, pentru o luptă pecuniară sau politică.

Celor ce nu dau crezare acestui subiect, le mulțumesc și vă promit că adevărul va ieși la iveală. Mai devreme sau mai târziu.

Iar cei vinovați, în fața lui Dumnezeu nu vor rămâne nepedepsiți.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole