16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

CUM PUTEȚI VIZITA APA SERVICE?

Până la acest moment, sute de copii din Giurgiu au ales să viziteze Apa Service, alte sute de elevi urmând să viziteze compania în cadrul programelor ”Școala Altfel” și ”Săptămâna Verde”.

Pentru cei interesați de experiențe noi în cadrul companiei noastre, este nevoie de parcurgerea unor pași, atât pentru o bună organizare, cât și pentru o programare exactă a orelor de vizită.

_blur _autotone

PASUL 1

• Accesarea paginii de internet www.apagiurgiu.ro secțiunea „Cum puteți vizita Apa Service”

PASUL 2

• Descărcarea celor trei documente (Adresă vizită, Declarație pe proprie răspundere, Regulament vizită) și completarea acestora cu informațiile necesare;

PASUL  3

• După completare, documentele scanate se vor trimite la adresa de e-mail: relatiipublice@apaservice.ro , cu cel puțin o săptămână înainte de efectuarea vizitei.

_autotone

 În același timp, pentru confirmarea detaliilor despre vizită, este neapărat necesar să contactați telefonic un reprezentant al APA SERVICE.

_autotone

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta și la nr. de tel. ☎️0246 21 22 27 INT. 114 – persoane de contact Gelu Brebenel – șef Comp. Relații Publice și Nicoleta Pană – funcționar relații publice.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole