17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Reacție DURĂ a deputatului PNL Giurgiu, Alexandru ANDREI: „23 de milioane de euro, aruncate la gunoi de consilierii locali PSD din Giurgiu și de șeful lor, Marian MINA!”

Trist, dar real! În timp ce toate administrațiile din țară se zbat pentru a obține cât mai multe fonduri pentru dezvoltare, consilierii locali PSD din Giurgiu și șeful lor, Marian Mina, ”dau cu piciorul” unui proiect de 23 de milioane de euro, un proiect ce ar fi asigurat un viitor – o meserie și un loc de muncă sigure tinerilor din Giurgiu.

Astfel își începe postarea deputatului PNL Giurgiu, Alexandru Andrei, unul dintre artizanii importantului proiect al învățământului dual din Giurgiu.

S-a întâmplat în ședința de astăzi, când niciun argument nu i-a putut convinge pe consilierii locali social-democrați de beneficiile înființării campusului de învățământ dual de la Giurgiu.

Aleșii PSD nu au putut – sau nu au vrut – să înțeleagă ce ar fi însemnat acest campus pentru Giurgiu, deși subiectul le-a fost prezentat de una din cele mai avizate persoane: Gabriel Petrea, director general adjunct al Universității Politehnice din București – și coleg de partid cu consilierii care s-au opus vehement acestui proiect.

Aleșii locali din Giurgiu erau ultimii ce ar fi trebuit să aprobe înființarea campusului, consiliile locale sau județene care s-au alăturat demersului adoptând deja hotărâri în favoarea construirii campusului dual la Giurgiu. Consiliul Județean Călărași, Consiliul Local Călărași, Consiliul Local Zimnicea au votat deja în unanimitate pentru acest parteneriat. Toți au înțeles, inclusiv reprezentanții PSD din aceste consilii, cât de important ar fi un astfel de proiect pentru comunitățile lor!

Din păcate, nu se poate spune același lucru și despre PSD Giurgiu, care a decis că este mult mai importantă lupta politică decât viitorul copiilor și dezvoltarea municipiului Giurgiu!

Poate nu ar fi rău ca aleșii giurgiuveni PSD să stea de vorbă cu colegii lor din Călărași sau Teleorman – județe cu care Giurgiu era partener în acest proiect – care nu au căutat scuze sau pretexte ca să respingă unul din cele mai importante proiecte din zona de sud a țării: campusul regional pentru învățământ dual, a încheiat deputatul PNL Giurgiu, Alexandru Andrei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole