17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Președintele filialei PNL Giurgiu, Dan MOTREANU: „Votul din Consiliul Local este un vot împotriva tinerilor din Giurgiu!”

Deși se aștepta ca ședința de joi, 23 februarie, a Consiliului Local Giurgiu, să fie una de succes în ceea ce privește aprobarea înființării unui Campus Preuniversitar Dual la Giurgiu, susținut de nu mai puțin de 17 parteneri (Unități Administrativ Teritoriale, investitori privați și Universtitatea Politehnica București), lucrurile nu au stat chiar așa. Cum ne-au obișnuit, social-democrații s-au pus, din nou, contra dezvoltării județului, a învățământului, a educației și a nivelului de trai din Giurgiu. Concret, au votat ÎMPOTRIVA acestui proiect, repus pe ordinea de zi de Primarul municipiului, Adrian Anghelescu. Degeaba a venit președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, să le explice consilierilor locali care este importanța acestui proiect…degeaba au fost prezenți reprezentanți ai Universității Politehnica București (Gabi Petrea, un ilustru social-democrat), degeaba s-a implicat președintele Patronatului IMM-urilor din Județul Giurgiu, Gheorghe Cireap, un alt social democrat important la nivel județean…Pesediștii giurgiuveni din Consiliul Local au rămas „consecvenți” ordinului de partid, acela de a pune bețe-n roate oricărui proiect menit să dezvolte – sub orice formă – municipiul și județul Giurgiu.

Referindu-se la acest aspect, președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, declara, la scurt timp de la finalizarea ședinței de consiliu local:

Votul de astăzi al PSD și Pro România din Consiliul Local Giurgiu este un vot împotriva tinerilor și viitorului acestui județ! PSD Giurgiu rămâne, așa cum ne-a obișnuit, același partid al intereselor personale! Acest vot este de fapt împotriva creării de locuri de muncă în județ… niciun un investitor nu își va îndrepta atenția către Giurgiu dacă nu găsește aici forța de muncă calificată de care are nevoie…Ori, prin votul de astăzi, 23 februarie, zi în care se scrie o istorie tristă pentru județul nostru, PSD Giurgiu vrea să țină Giurgiul prizoner în sărăcie, în needucare, în lipsă de oportunități, pentru a nu da o șansă de dezvoltare pentru acest județ”, a menționat Dan Motreanu.

De remarcat faptul că grupul consilierilor liberali din Consiliul Local Giurgiu nu se dau bătuți, aceștia cerând o nouă rundă de discuții, pentru a li se mai explica, o dată în plus, aleșilor PSD și Pro România, care este oportunitatea și importanța acestui demers educațional inițiat de conducerea PNL a județului Giurgiu. O primă asemenea întâlnire a fost stabilită pentru luni, 27 februarie, la ora 14.00. Vom reveni cu amănunte după această reuniune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole