10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Punct cu punct. Micul tenismen giurgiuvean Alexandru Andrei CRISTEA continuă șirul participărilor la competiții importante

„Play the Game! Make it yours” este deviza sub care debutează astăzi, 7 iulie, meciurile ce vor avea loc în cadrul Trofeului TCB powered by Champions Bowl.

Turneul este găzduit de terenurile de zgură din incinta Complexului Sportiv Pescariu Sports & Spa.

Turneul se va organiza pe grupe de vârstă, după cum urmează: 9, 11, 13 , 15 ani, respectiv 10, 12, 14 , 16 ani

După participarea la Campionatul Național U10 desfășurat în luna iunie pe terenurile Centrului Național de Tenis, și o urcare în clasamentul național U10 pe poziția 141 ca urmare a punctelor obținute în meciurile disputate cu jucatori poziționați în primele 10 locuri în clasamentul categoriei U10 la nivel național, giurgiuveanul Alexandru Andrei Cristea se află pe tabloul de concurs aferent categoriei U10, unde va disputa în cursul zilei de astăzi primul meci, în compania Capului de Serie nr.2 .

Câștigătorii Trofeului TCB powered by Champions Bowl vor participa la turneul final Champions Bowl ce se va desfășura în Croația, în toamna acestui an.

Kinder Joy of Movement este un alt turneu de anvergura unde Alexandru s-a aflat pe tabloul de concurs și a disputat meciuri de un grad ridicat de dificultate, atât în privința jucătorilor întâlniți pe teren cât și condițiilor meteorologice – peste 30 de grade în ziua disputării meciurilor.

„Ce am învățat din meciurile disputate până acum? Am învățat că niciun turneu, meci, minge sau punct obținute nu se aseamănă.  Am învățat să nu mă bucur de victoriile obținute ușor, sau pe greșeala adversarului. Am învățat să nu mă supăr pe meciurile pierdute, la limită, de o intensitate maximă a efortului și solicitării. Am învățat ca Tenisul este un sport complex, o combinație între artă, sport, yoga. Un sport care necesită efort fizic, tehnică, autocunoaștere, determinare. Un sport în care rezultatele pe termen scurt pot reprezenta, sau nu, garanția unei reușite pe termen lung. Pe scurt, Tenisul este un sport frumos dar greu”, declara Alexandru Andrei Cristea, înaintea primului meci din competiția găzduită de terenurile pe zgură ale Complexului Sportiv Pescariu Sports & Spa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole