16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

PSD Giurgiu minte cetățenii cu promisiuni imposibil de realizat!

Inspirați, probabil, din lamentarea candidatului AUR Giurgiu la fotoliul de primar, Bogdan Bratu (apropo, cel care încă ne amăgește că va face publice diplomele de studii), care vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât rețea de apă, canalizare și gaze naturale la hotelul propriu, aflat în zona Vămii Giurgiu, o serie de membri ai PSD Giurgiu – cotizanți sau simpatizanți – umblă cu tabele prin blocurile unde locuiesc, strângând semnături.

Până aici, nimic nelalocul lui. Doar că situația ce ne-a fost adusă la cunoștință de mai mulți cetățeni ai municipiului nu este tocmai ortodoxă. Sub pertextul că semnăturile și datele personale (CNP, serie și număr act de identitate), ar fi folosite pentru ca tabelele respective să fie depuse la primărie, instituție care, conform celor care strâng semnăturile, ar urma să igienizeze și să repare subsolurile deteriorate și pline de apă și mizerie.

Doar că, la o privire mai atentă a unuia dintre cei solicitați pentru a-și da acest acord, omul a constatat că foaia respectivă avea antetul și sigla PSD! Și, bineînțeles, a refuzat să mai semneze tabelul cu pricina.

Ce trebuie să știe cititorii noștri este faptul că, în conformitate cu prevederile legale, municipalitatea (primăria, în cazul de față), NU ARE VOIE să intervină în proprietatea cuiva pentru a-i face un serviciu gratuit. Atât terasa, cât și subsolul, sunt în PROPRIETATEA celor care locuiesc în blocul respectiv, deci proprietarii sunt direct responsabili de întreținerea și de reparațiile acestora.

Este drept, sunt acele proiecte europene, de eficientizare energetică a blocurilor de locuit, lucrări în cadrul cărora sunt cuprinse și lucrări de reparații ale terasei blocului, precum și ale subsolurilor. Dar și acolo, nu în totalitate gratuit, ci cu o contribuție din partea proprietarilor.

Mai mult, dacă PSD Giurgiu este atât de preocupat de subsolurile blocurilor, de ce, timp de trei ani și jumătate, a stat cu mâinile în sân și nu a făcut nimic pentru a le face acest bine giurgiuvenilor? Și, desigur, pe banii partidului, nu pe banii de la bugetul local…

De altfel, mai știm noi un alt candidat, care promite giurgiuvenilor mansardarea tuturor blocurilor din municipiu…dar despre el, cu altă ocazie!

Așadar, în concluzie, promisiunile și minciunile pe care le rostogolesc trimișii în teritoriu ai PSD Giurgiu sunt doar vorbe goale, pe care, din păcate, mulți giurgiuveni le cred, din patru în patru ani, la fiecare rundă de alegeri…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole