16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Caravana „Europa pentru tineri” – eveniment simbolic organizat de TNL Giurgiu

Pentru a demonstra unitatea și solidaritatea locală față de valorile europene, Organizația Tinerilor Național Liberali din Giurgiu a organizat duminică, 6 aprilie, în incinta Cetății lui Mircea cel Bătrân, Caravana „Europa pentru tineri”.

Acest simbol istoric important al municipiului și recent reabilitat prin fonduri europene, a reprezentat locul ideal pentru a arăta unitatea și solidaritatea locală cu valorile europene.

Au fost prezenți Primarul și Viceprimarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și Ionel Muscalu care, împreună cu tinerii liberali, au ancorat un steag de dimensiuni impresionante, alcătuit din drapelul României și cel al Uniunii Europene, simbolizând cooperarea și unitatea dintre România și restul statelor membre. Acest steag a fost ancorat strategic în cadrul cetății, oferind un fundal vizual spectaculos pentru discursurile și activitățile desfășurate.

,,Europa pentru tineri” nu a fost doar o demonstrație de patriotism, ci și o confirmare a beneficiilor aduse de integrarea europeană, care se manifestă concret în proiecte de dezvoltare locală și conservare a patrimoniului.

Astfel de inițiative sunt vitale pentru educarea tinerilor despre importanța istoriei locale în context european și pentru promovarea unui sentiment de apartenență la o comunitate mai largă, unită prin diversitate și valorile comune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole