16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Penibilul absolut: îți dai „LIKE” și îți comentezi PRIMUL la propria postare

Data de 6 aprilie a fost declarată Ziua Internațională a Sportului. Până aici, nimic neobișnuit. Dar ciudățeniile de-abia de acum încep…

Pe contul său de facebook, fostul (și, speră el, viitorul) primar al municipiului realizează, cu această ocazie, o postare, în care, susține el, municipiul nostru merită un bazin de înot funcțional. Mai mult, acesta, cu o nonșalanță ieșită din comun, atrage atenția public asupra acestei necesități urgente! Și, în aceeași manieră, apelează la sprijinul cetățenilor pentru reabilitarea acestui bazin de înot.

Dar, ce să vezi… Nicolae Barbu uită că el este cel care a făcut recepția dezastrului de la Bazinul de înot! Altfel spus, un dezastru pe care acum îl acuză, dar de care este, de fapt responsabil!

Dar penibilul de-abia de acum urmează…

După ce a postat textul de milogeală (ne scuzați exprimarea, dar așa sună acel „apel” la cetățeni ai municipiului, cei care, de altfel, au plătit o dată pentru dezastrul de lângă Sala Polivalentă), același Nicolae Barbu își dă imediat LIKE și, mai mult, primul comentariu nu întârzie să apară! Semnatar…? Ați ghicit, tot Nicolae Barbu! Ne vine greu să credem că vorbim despre două conturi diferite, cu același nume…Dar să aibă și aceeași fotografie la profil…parcă e prea de tot!

Ce spune acel comentariu? Îl transcriem doar pentru penibilul situației: „Vă mulțumim că ați pus accent pe un aspect atât de important precum este sportul în Giurgiu”…Adică, Nicolae Barbu î(ș)i mulțumește lui Nicolae Barbu!! Același Nicolae Barbu afirmă că așteaptă cu nerăbdare (de la Nicolae Barbu, desigur), să vadă ce alte proiecte sportive are pregătite pentru viitor!

Doamne, în ce lume am ajuns să trăim…După personaje locale ce își luau singure interviu, ajungem ca un candidat să se felicite singur pentru „inițiative”…Oare au fugit postacii de la PSD, și nu mai are cine să îl susțină pe Barbu???

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole