16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Proiecte importante, prin Programul ANGHEL SALIGNY, în comuna Stănești

Peste 20 de milioane de lei este valoarea celor două proiecte aprobate, prin Programul ANGHEL SALIGNY, pentru comuna condusă de primarul Dănuț Mitrea, STĂNEȘTI.

Avem două proiecte aprobate, a căror valoare este de peste 21 de milioane de lei. Este vorba despre  un proiect de extindere a rețelei de canalizare, în valoare de 4,750 milioane lei, și de un alt proiect de modernizare a drumurilor de interes local – 15 km, în valoare de 17,5 milioane lei”, ne declara primarul comunei Stănești, Dănuț Mitrea.

Totodată, acesta ne spunea că, în perioada imediat următoare, va demara un alt proiect tot de extindere a rețelei de canalizaer, finanțat prin PNDL 2, în valoare de circa 4,4 milioane lei.

Aici avem deja finalizată licitația, avem desemnat câștigătorul, astfel că în perioada următoare vom demara lucrările”, mai spunea Dănuț Mitrea.

De menționat faptul că proiectul de modernizare a drumurilor de interes local vine după ce, în această primăvară, cu fonduri proprii din primărie, au fost modernizați 5,5 km de drum de interes local, după cum urmează: 3 kilometri în satul Stănești și alți 2,5 kilometri în satele Ghizdaru și Bălanu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole