17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Conducerea liberală a județului și municipiului se ține de cuvânt: SIN CARS va deschide, la Giurgiu, o fabrică. Sute de locuri de muncă vor fi create

Așa cum au precizat în nenumărate rânduri, atât președintele Consiliului Județean Giurgiu, dar și primarul municipiului, au în vedere dezvoltarea economică – obiectiv primordial pentru bunăstarea locuitorilor. Cei doi liberali, Dumitru Beianu, respectiv Adrian Anghelescu, declarau, recent, că un constructor de mașini (SIN CARS) din Ruse, Bulgaria, și-a manifestat interesul de a deschide o fabrică în Giurgiu, pe o suprafață de aproximativ 90 de hectare, în zona adiacentă vămii Giurgiu.

Deși mulți cârcotași spuneau, pe la colțuri, că acest proiect este un vis, o utopie, iată că primii pași au fost deja făcuți.

De curând, Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, au avut o întâlnire de lucru pentru construirea acestei fabrici producătoare de mașini electrice.

La puțin timp după inaugurarea punctului de lucru la Ruse, Rosen Daskalov, managerul SIN CARS din  Ruse, Bulgaria, i-a invitat pe reprezentații autorităților județene și locale din Giurgiu pentru a stabili amplasamentul și alte detalii importante în ceea ce privește proiectul fabricii de la Giurgiu ce se va întinde pe o suprafață de aproximativ 90 de hectare, adiacentă vămii Giurgiu. 

Valoarea investiției din municipiul Giurgiu se va ridica la suma de 5.590.000 de euro, sumă care va fi folosită pentru începerea construcției primei etape a noii fabrici. Inițial, fabrica va avea capacitatea de a produce până la 3.000 de mașini pe an, lucrând într-un singur schimb.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole