22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Proiecte importante la nivelul comunei Oinacu: tinerii sunt pe primul loc!

„Sunt bucuros să vă anunț că de astăzi, 2 iulie, a ajuns în posesia Primăriei Comunei Oinacu un tocător de vegetație, cu ajutorul căruia vom putea demara atât toaletarea vegetației de pe marginea drumului, dar, mai ales, vom putea tăia iarba din spațiul de acostament. În aceste condiții, vom putea avea parte de o comună curată, cu spații verzi bine întreținute.

O a doua veste  este legată de faptul că s-au finalizat lucrările la modernizarea clădirii vechi a Primăriei, locație în care va funcționa, în curând, oficiul poștal al Comunei Oinacu.

Nu în ultimul rând, cea mai bună veste este legată de faptul că un proiect al Primăriei Comunei Oinacu, legat de o promisiune a mea, se află pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Este vorba despre sala de sport cu 180 locuri, care va oferi tinerilor posibilitatea petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, practicând mai multe tipuri de activități sportive: tenis, fotbal de sală, handbal, precum și alte activități.

Lucrurile nu se opresc aici, în perioada următoare voi veni cu alte vești bune pentru dezvoltarea comunei noastre!

#oinacupentrutineri

#comunaoinacucomunaeuropeana”, scria, pe contul său de facebook, primarul localității, Fabian Țîrcă, la scurt timp după ce aceste proiecte ale sale au devenit realitate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole