12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

O casă a fost incendiată în comuna Hotarele. Pompierii au luptat cinci ore cu flăcările!

O casă din localitatea Hotarele a ars aproape în totalitate, azi-noapte, într-un incendiu violent. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca și Gărzii de Intervenție Colibași au ajuns la fața locului cu o ambulanță SMURD și două autospeciale de stingere cu apă și spumă și au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă și la o casă vecină. Flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 120 mp, atât în camerele de locuit, cât și în magazii.

Cele două persoane care locuiau în casă (o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani și fiul acesteia, de circa 40) s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Pompierii au acționat astfel încât incendiul să fie localizat, reușind să salveze două camere și bunurile din interiorul acestora, dar și casele vecine.

Au ars două magazii, holurile, două bucătării, patru dormitoare, mobilier, electrocasnice, materiale textile și alte bunuri din interiorul locuinței. Timp de cinci ore, de la ora două noaptea și până la orele 7, pompierii au luptat pentru stingerea flăcărilor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările în acest caz fiind continuate de Poliție.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole