12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Proaspătul vicepreședinte regional din echipa lui Cîțu vine să le dezvăluie liberalilor din Giurgiu secretul „câștigării” alegerilor!

Alegerile pentru conducerea următorilor patru ani pentru liberalii din România s-au încheiat cu o surpriză de proporții. Vicepreședintele regional din echipa lui Florin Cîțu este un senator de Călărași, Ciprian Pandea, despre care liberalii cu ștate vechi nu au auzit foarte multe. Și în niciun caz cuvinte de laudă! Nu este cunoscut în organizația pe care, de luni, o va „conduce”, indirect, sau cel puțin o va îndruma. Un no-name, un necunoscut total, ce nu s-a remarcat nici la alegeri și nici măcar în Parlament. Mai mult, acest Pandea este președintele unei organizații vecine cu noi, dar ale cărei rezultate sunt diametral opuse. Adică…pe ultimul loc, la alegerile parlamentare și la cele locale de anul trecut, bătut fiind de PSD cu aproape 20 de procente!

Întrebarea care se pune, pe bună dreptate, este cam ce ar putea să îi învețe pe cei din Giurgiu, liberali care au obținut rezultate remarcabile la ultimele runde de alegeri, acest domn Pandea…? Poate, doar, să vină să împărtășească din „vasta” sa experiență despre cum au reușit să „bată” PSD și să „câștige” alegerile…E drept, are o experiență pe care niciun liberal giurgiuvean nu și-o dorește. Un ilustru necunoscut, un ilustru perdant! Cu asta a „gratulat” echipa proaspătului președinte PNL organizația cu cel mai bun rezultat, organizația care a reușit ca, într-un real fief PSD-ist, să smulgă din mâna baronilor locali atât Consiliul Județean, cât și Primăria municipiului reședință de județ, precum și majoritatea primăriilor de comună. Un personaj „bun” care, dacă își va băga coada în treburile celor de la Giurgiu, va distruge munca de doi ani și jumătate a unei echipe închegate, ce a dat multe coșmaruri pesediștilor ce se credeau stăpâni.

Conform surselor noastre, se pare că organizația Giurgiu ar „arde” de nerăbdare să îl cunoască pe acest ilustru no-name, pentru că l-ar fi invitat la Giurgiu pentru a împărtăși – în mod direct – din experiența sa de la Călărași, și, mai ales, să explice cum au câștigat, acolo, alegerile parlamentare… (desigur, pesediștii, nu liberalii!). Trebuie să vină să îi învețe să câștige și ei, liberalii giurgiuveni, în viitor, alegerile, așa cum a făcut și el!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole