3.9 C
Giurgiu
joi,30 noiembrie 2023
spot_img

Primarul comunei Schitu, Ionel PAȘOL: „…Investiții? Ce să vorbim despre aceste investiții, din moment ce bugetul nostru este atacat de prefectură în instanță?”

Atacarea, de către Instituția Prefectului Giurgiu, a bugetului (mai exact a repartizării celor 6 procente pentru echilibrarea bugetelor unităților administrativ teritoriale) nu a rămas fără ecou în rândul edililor din județ. Cum fiecare își dorea creionarea cât mai rapidă a bugetului, dar mai cu seamă a listei de investiții, primarii se văd acum puși în situația de a nu mai putea face acest lucru. Printre cei care încă nu știu exact ce investiții ar putea face pe parcursul acestui an, se află și primarul comunei Schitu, Ionel Pașol.

În cadrul unei recente discuții purtate cu acesta, Ionel Pașol ne spunea:

„E început de an, am început în forță…Investiții? ce să vorbim despre aceste investiții, din moment ce bugetul nostru este atacat de prefectură în instanță? Nu pot să fac planuri, din moment ce am un buget blocat…planuri ar fi multe, dar acum trebuie să așteptăm, să vedem ce se întâmplă! Nu are rost să le divulg acum, din moment ce nu mă pot baza pe finanțare. Dar cred că, investițiile la nivelul comunei stau bine…”, afirma primarul din Schitu.

Din fericire, la acest moment are în implementare un proiect legat de construirea unui Centru Integrat, finanțat prin ADR Sud Muntenia, cu valoare de până în 100.000 euro, în satul Cămineasca.

„Mai sunt și alte proiecte, despre care vom vorbi cu altă ocazie, poate după ce vom avea și un buget sigur!”, a încheiat edilul comunei Schitu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole