22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Primarii de comune încep să își anunțe susținerea pentru Dan Motreanu. Startul a fost dat de primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă

În luna iulie urmează ca, la Giurgiu, să aibă loc alegerile pentru conducerea filialei județene a PNL. Astfel, se așteaptă ca în această luptă să se înscrie cât mai mulți candidați, cunoscut fiind faptul că Partidul Național Liberal este un partid al ideilor democratice.

În aceste condiții, în cadrul ședinței Comitetului Director Județean de joi, 10 iunie, președintele interimar al PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, și-a anunțat, în mod oficial, candidatura pentru un mandat în fruntea filialei județene a liberalilor giurgiuveni.

La scurt timp, mai mulți primari din județ, dar și alți liberali de seamă și-au anunțat susținerea pentru candidatura europarlamentarului Dan Motreanu, unul dintre aceștia fiind primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă:

„Avem nevoie de un lider la conducerea filialei județene, un lider care sa unească, nu sa dezbine, un lider care sa înțeleagă nevoile fiecărei comunități. Un astfel de lider este domnul Dan Motreanu, un liberal care a demonstrat ca iubește județul nostru. Cu domnul Dan Motreanu la conducerea filialei, din postura de interimar, filiala Județeană a PNL a obținut cel mai bun scor la nivel național. Eu, în calitate de Primar liberal, susțin candidatura Domnului Dan Motreanu, pentru continuarea dezvoltării filialei și a județului Giurgiu”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole