10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Primăria Adunații Copăceni SE DIGITALIZEAZĂ!

Tot mai multe primării de comună din județul nostru se digitalizează. Altfel spus, implementează modalitatea de plată on-line a taxelor și impozitelor prin intermediul platformei ghișeul.ro. Această realizare a devenit posibilă datorită și implicării ministrului liberal al Digitalizării, Sebastian Burduja, cel care, în urmă cu aproximativ trei luni, vizita județul nostru pentru a promova exact acest proiect.

Mai exact, o nouă primărie din județ apelează la această platformă, și este vorba despre Primăria Comunei Adunații Copăceni.

Conform primarului acesteia, Dan Rusu, începând de marți, 7 martie, „este activ Ghiseul.ro și pentru dumneavoastră. Astfel veți putea sa plătiți taxele și impozitele locale precum și alte plăți fără să va deplasați la sediul Primăriei. Totul pentru a elimina pierderea de timp, astfel încât să vă fie mai ușor”

Contactat telefonic, Dan Rusu a precizat pentru evenimentgr.ro, faptul că în permanență sunt la dispoziția locuitorilor comunei două persoane din Primărie care să îi ajute și îndrume în a plăti on-line taxele și impozitele locale. De asemenea, la sediul Primăriei din comună există chiar și un bancomat funcțional, pentru persoanele care își încasează drepturile bănești (pensii, ajutoare, alocații) pe card.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole