12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Prefectului Județului i se va face, în curând, o plângere penală! Cine și de ce va face acest demers…

Numărul mare de atacări în instanță, de către Instituția Prefectului Județului Giurgiu, a hotărârilor de Consiliu Județean, multe dintre aceste atacuri vizând „oportunitatea”, și nu „legalitatea” acestor decizii, nu mai putea rămâne fără reacții din partea conducerii Consiliului Județean.

Multe dintre hotărârile atacate – așa cum spunea Dumitru Beianu, președintele CJ Giurgiu – au la bază ordine politice venite de la conducerea locală a PSD, formațiune care o susține pe Florentina Stănculescu, prefectul județului. Pe de altă parte, cel puțin una dintre hotărârile aflate acum pe rolul instanțelor de judecată vizează dezvoltarea și investițiile în localitățile județului.

„Am tot vrut să am o atitudine binevoitoare cu Instituția Prefectului care, direct sau indirect, prin reprezentanți, face tot ce poate să blocheze activitatea Consiliului și să vicieze, într-un fel sau altul, programele de dezvoltare ale județului. Așa că îi transmit (prin intermediul presei, mai ales), doamnei prefect, că imediat ce terminăm cu sărbătorile pascale, îi voi face plângere penală, pentru abuz în serviciu, exact pentru atitudinea avută față de exact acest proiect de contractare servicii juridice, atât de necesare în acest context. Asta pentru a merge la o instanță în care am încredere, pentru a se vedea cine are dreptate și cine nu!”, a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole