10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Codul galben de vreme rea nu este un impediment pentru lucrările din Adunații Copăceni

Zilele acestea, chiar dacă județul nostru s-a aflat sub avertizare Cod galben de vreme rea (precipitații și intensificări ale vântului), pe șantierele din comuna Adunații Copăceni s-a lucrat, în fiecare moment în care s-a putut.

În aceste condiții, conform precizărilor primarului liberal Dan Rusu, lucrările la locuințele sociale din satul Varlaam continuă, cele două blocuri fiind în proporție de mai bine de 50% realizate (structura finalizată, unul dintre ele are deja și pereții zidiți).

De asemenea, și pe strada Lunca Argeșului din Adunații Copăceni, se lucra intens la realizarea acceselor în proprietățile cetățenilor. Bucuroși de lucrările ce se desfășoară în comună, unii dintre locuitori, în ciuda vârstei înaintate, au ținut morțiș să dea și ei o mână de ajutor lucrătorilor.

„Sunt lucrări importante, menite să sprijine atât revenirea sau stabilirea cetățenilor în comuna noastră, dar care aduc și un plus de bunăstare în viața locuitorilor din Adunații Copăceni. Nu ne vom opri aici, mai avem proiecte fie în derulare, fie care vor debuta în perioada următoare, dar despre acestea vom vorbi la timpul potrivit”, a mai spus edilul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Precizăm că imaginile au fost surprinse înainte ca vremea rea să pună stăpânire pe județul Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole