9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Președintele PNL Giurgiu, Dan MOTREANU, nu uită de sănătatea giurgiuvenilor! Peste TREI MILIARDE de lei, sponsorizări noi pentru Spitalele Giurgiu și Bolintin Vale!

După implicarea directă în sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, dar și a Spitalului Orășenesc Bolintin Vale, iată că președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan MOTREANU, nu lasă deoparte sănătatea giurgiuvenilor. Alături de acesta, și parlamentarii liberali giurgiuveni (deputații Gabriela Horga și Alexandru Andrei, precum și senatorul Toma Petcu) au muncit pentru aducerea sponsorizărilor extrem de importante pentru sănătatea giurgiuvenilor.

O nouă sponsorizare de peste trei miliarde de lei ajunge la cele două unități spitalicești, fondurile fiind asigurate de către o companie națională, ce, deocamdată, își dorește păstrarea anonimatului. Din aceste fonduri, două miliarde merg către Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, restul către Spitalul Orășenesc din Bolintin Vale.

„Noi vorbim prin fapte, nu prin vorbe! Am reușit, astfel, să mai asigurăm câteva guri de oxigen pentru bolnavii din județul Giurgiu, astfel încât confortul din spital să nu fie deteriorat”, este mesajul transmis de reprezentanți ai PNL Giurgiu, referitor la sumele ce reprezintă sponsorizări pentru cele două spitale giurgiuvene.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole