17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Piața Volantă din curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu, un succes deplin!

Timp de trei săptămâni, în fiecare week-end, curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu a găzduit un eveniment primit cu multă bucurie de giurgiuveni, atât din municipiu, cât și din județ. Au fost vizitatori (cumpărători) chiar și din comune aflate la mai mult de 30 de kilometri de municipiu, dorinici să își achiziționeze direct de la producători (fermieri) produse de sezon.

În fiecare dintre cele trei zile de sâmbătă, 50 de fermieri și-au expus și comercializat marfa, la finalul fiecăreia dintre zile constatând, cu bucurie, că au epuizat „stocul” pregătit pentru Piața Volantă organizată de DAJ Giurgiu.

Cea din urmă zi rezervată evenimentului, ziua de sâmbătă, 25 septembrie, a fost un nou succes, marfa expusă fiind cumpărată în proporție de mai mult de 80%. Mai mult, la final fiecare dintre cei 50 de fermieri prezenți au primit, din partea organizatorului, diplome de participare, un lucru care i-a bucurat.

Dar, de departe, cea mai plăcută surpriză a fost masa câmpenească organizată de către cei de la DAJ Giurgiu, o masă la care fiecare, expozant sau vizitator, a primit o porție generoasă de fasole cu ciolan afumat, gătită chiar în curtea Direcției.

„Sperăm ca o asemenea acțiune să reușim să o reedităm și anul viitor, având în vedere succesul obținut la prima ediție. Pe de altă parte, îi așteptăm pe toți, fermieri și vizitatori, sâmbătă 2 oct 2021 la „Ziua Agriculturii” pe str. Mircea cel Bătrân (teatrul T. Vianu – Parc Alei), începând cu orele 8,30”, a declarat, la finalul evenimentului, directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole