12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Surpriză sportivă pentru giurgiuveni

Timp de mai multe zeci de minute, sâmbătă, 25 septembrie, iubitorii sportului giurgiuvean au avut surpriza ca, pe stadionul „Dunărea” din apropierea Portului, să asiste la antrenamentul comun al echipelor de juniori și seniori de fotbal american, ambele legitimate în cadrul SCM Dunărea 2020.

Antrenamentul comun a fost condus de către echipa tehnică formata din Eduard Encuna Eduard și profesorul Florin Antonescu.

Surpriza foarte plăcută pentru sportivi și colectivul tehnic a fost prezența în tribunele stadionului a unui număr neașteptat de tineri care au urmărit cu atenție spectaculozitatea acestui sport și care au recompensat sportivii cu aplauze.

„Trebuie să menționez prezența și sprijinul permanent pe care Lucian Dumitru, administratorul S.C. „Luci și Iuli”din Giurgiu, îl acorda sportivilor în desfășurarea activităților de pregătire sportivă și competițională – ne-a precizat dl Bogdan Badea, organizatorul evenimentului.

Am optat pentru pregătirea în comun a celor două echipe după ce m-am consultat cu antrenorul echipei de seniori, dl Encuna, cel care a fost de părere că 6-7 sportivi de la echipa de juniori sunt pregătiți să fie promovați la ceea ce noi numim „echipa mare”– ne-a spus și profesorul Florin Antonescu, la încheierea antrenamentului.

Ceea ce bucură, însă, în această perioadă, când sportul giurgiuvean aproape a ajuns „pe butuci”, este faptul că se ridică o echipă dintr-un sport nu foarte cunoscut, însă cu mari perspective de a obține rezultate la nivel național.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole