18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Păi ce-ați făcut, domnilor PSD-iști? Ați încurcat borcanele???

Că social-democații, mai ales cei giurgiuveni, sunt efectiv DISPERAȚI de a arunca în cârca președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, orice „belea” din DGASPC Giurgiu, nu mai este, de ceva vreme, o noutate! Dar să ajungi tu, ca premier, să „încurci” borcanele în ceea ce privește subordonarea unor instituții, deja este prea mult!

Despre ce vorbim??Despre o „distribuire”, în masă, așa cum ordonă partidul, a unui material (scos, oarecum, din context) ce îl are în prim-plan pe premierul PSD Marcel Cioalacu, atunci când solicita „președinților de CJ din județele amintite, să demită directorii de DGASPC”….dar uită să amintească faptul că, ce să vezi, ȘI ALTE INSTITUȚII (aflate în subordinea Instituțiilor Prefectului – printre care și Giurgiu, susținuți de PSD ) aveau atribuții de control…

Aici enumerăm DSP, OPC, AJPIS, toate „trezite” din letargie după scandalul VOLUNTARI (unde patrona totul un apropiat al PSD… dar, pentru a acoperi mizeriile, s-au dezis de Gabriela Firea, lider marcant al social-democraților). În aceste condiții, domnilor PSD-iști, mai bine ați face să vă amintiți ce „beneficii” ați adus celor câteva sute de beneficiari ai serviciilor DGASPC Giurgiu, când patronați această instituții, câte probleme au fost atunci (și câte ați ascuns sub preș) dar, mai ales, cine era OBLIGAT, în afara DGASPC, să efectueze controale…nu cumva mai mulți erau cei din „subordinea” (ca instituții deconcentrate) ai Prefectului NUMIT și SUSȚINUT de PSD? Și, de ce în anii anteriori  venirii lui Dumitru Beianu la președinția CJ Giurgiu, nu v-ați „trezit” să verificați și, mai mult, să „devoalați” nenorocirile din centre? Pe vremea lui Marian Mina era totul roz, nu-i așa, iar copiii și bătrânii pluteau pe norișori de puf? Zău, domnilor PSD-iști, înainte de a vedea scobitoarea din ochii liberalilor, nu mai bine vă „admirați” bârna din proprii ochi?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole