18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Regretatul avocat Adrian PENCIU, comemorat în cadrul unui turneu de tenis (FOTO)

Pe data de 9 aprilie, cu doi ani în urmă, avocatul giurgiuvean Adrian Penciu a plecat dintre noi. Pentru a-i comemora amintirea, familia a decis ca, la împlinirea a doi ani de la decesul lui Adrian Penciu, să organizeze un turneu de tenis „in memoriam”, turneu desfășurat sub motto-ul „SPORT ȘI PRIETENIE”. De altfel, toți participanții au fost prieteni ai regretatului Adrian Penciu.

Turneul a început pe data de 21 iulie, iar ultima zi, cea a finalelor, a fost 23 iulie, într-o fierbinte zi de duminică. Gazda turneului a fost unul dintre cele mai bune terenuri pe zgură din municipiu, cel al bazie sportive SIGMA de pe șoseaua Prieteniei.

La startul competiției (simplu masculin și dublu masculin), s-au înscris, conform „tabloului” de concurs, 8 sportivi (simplu masculin), respectiv 12 echipe (dublu masculin).

Deși căldura a fost una sufocantă, meciurile intens disputate au atras, pe margine, numeroși susținători ai competitorilor. Iar o bere rece, binemeritată, a mai „răcorit” puțin atmosfera, după meciurile „fierbinți”.

După cele trei zile de concurs, câștigătorii desemnați în urma meciurilor au fost, după cum urmează:

  1. SIMPLU MASCULIN: LOCUL I – Marius Militaru, LOCUL II – Dan Balint
  2. DUBLU MASCULIN: LOCUL I – Bebe Dogaru/Petrică Vîrbănescu, LOCUL II – Gabi Moldoveanu/Marius Militaru.

Promotorii turneului au fost Mădălin Penciu, fiul regretatului avocat Adrian Penciu, soția Mariana Penciu și fratele Mihăiță Penciu, cu suportul proprietarilor bazei sportive Sigma și ale domnului Florin Ispas (administrator SC FLOR UNION SRL) și Cristi Butnariu (administrator Casa Românească).

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole