22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

O nouă etapă a campionatului interjudețean de lupte greco-romane, o nouă salbă de medalii pentru sportivii giurgiuveni (GALERIE FOTO)

La finele săptămânii trecute, Sala Sporturilor TRAIAN din municipiul Râmnicu Vâlcea a găzduit o nouă etapă a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane.

Așa cum era de așteptat, echipa Dunărea Giurgiu a revenit acasă cu obiectivul îndeplinit: trei locuri I, prin Petronel ROATĂ, Iulică BĂLĂCEANU și Cristian Carlos MIȚOI.

De remarcat este faptul că la cele 3 categorii, la „grei” (categoriile, 85 kg, 95 kg și +100 kg) locul 1 a fost ocupat de luptătorii giurgiuveni”, ne-a spus, la întoarcere, antrenorul Costin Antonescu, cu un zâmbet pe față, ce trăda bucuria rezultatelor bune.

Din lotul giurgiuvean au mai obținut rezultate bune Ștefănuț Mușat, cel mai tânăr sportiv la categoria sa, locul – 2  și Petrică Roată, locul 3.

Aceste rezultate au făcut ca obiectivul de pregătire să ne dea speranțe pentru etapele următoare, precum și pentru finalele  naționale, care se vor desfășura la începutul lunii aprilie”, ne spunea, la rândul său, coordonatorul micilor luptători giurgiuveni, Florin Antonescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole