17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Micuții cu rezultate excelente la învățătură, premiați de Consiliul Județean Giurgiu în „GALA EXCELENȚEI ÎN EDUCAȚIE” (GALERIE FOTO)

Peste 200 de copii din școlile județului Giurgiu, din ciclul primar, au fost premiați vineri, 23 septembrie, de către Consiliul Județean Giurgiu, în cadrul Galei Execelenței în Educație.

Deschiderea festivității a fost făcută de către vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, care a precizat:

Suntem la a patra ediție a Galei Excelenței în Educație pentru elevi, și doresc să vă felicit sincer pe voi, prichindeii ciclului primar, și spun cu mândrie „prichindei” pentru că am și eu acasă o „prichinduță” extrem de mândră, atunci când este premiată. Dar astăzi este vorba despre motivare, iar Consiliul Județean își dorește să premieze și să motiveze educația, și în special elevii din ciclul primar.

În primul rând, adresez mulțumiri colegilor din CJ, pentru că a fost o muncă enormă. S-au depus cca 600 de dosare care au fost analizate. Astăzi vom premia 201 elevi, iar mâine (n.r. sâmbătă, 24 septembrie) vom premia 293 de elevi ai ciclului gimnazial.

Mark Twain spunea că pregătirea este totul, iar conopida nu este altceva decât o varză care a fost educată într-un colegiu. Astăzi noi, conducerea CJ, ne dorim să ne bucurăm la fel ca cei mici”.

Gazdă a Galei, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a afirmat, înainte de a începe premierea celor mici:

„Sunt impresionat de prezența unor copii frumoși, deștepți și cu viitorul asigurat, sperăm să fiți modele pentru toți copiii din județul Giurgiu. Cel mai important element care face diferența între o chestiune comună și ce se întâmplă astăzi, aici, îl reprezintă aplauzele, deci vă rog ca, la fiecare nominalizare, la fiecare premiant, să răsplătiți cu aplauze. Avem o oarecare întârziere pe care ne-o asumăm în acest proiect, au fost multe dosare. Am început acest eveniment, GALA EXCELENȚEI, în 2011, atunci era altă legislație, mult mai simplă, dar astăzi totul s-a schimbat. Vă felicit pe toți, și vă promitem că anual vom încerca să suplimentăm premiile, dar dvs, atât copiii, cât și profesorii și părinții, trebuie să ne promiteți că veți face totul ca rezultatele lor să crească de la an la an. Avem nevoie de copii motivați, deștepți, care să ne asigure viitorul”.

Sâmbătă, 24 septembrie, vor fi premiați elevii din ciclurile gimnazial și liceal, precum și cei care au obținut rezultate în competițiile sportive.

Micuții din ciclul primar au primit premii în bani (valoare 100 de lei), în timp ce elevii mai mari sau sportivii vor primi sume cuprinse între 500 și 1000 de lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole