10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Micii tenismeni giurgiuveni s-au înfruntat într-o nouă competiție (GALERIE FOTO)

Recent, Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația Tenis Club București, Clubul Sportiv Campion Argeș, Fundația PROAM EVENTS, S.C. Open Box Consulting S.R.L.  pentru promovarea tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și organizarea de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport. Prima competiție organizată în acest parteneriat este DANUBE TROPHY, destinat copiilor împărțiți în patru grupe de vârstă: roșu, verde, portocaliu și galben, fiecare denumire fiind primită după culoare mingilor cu care s-a jucat.

Aliniind la start 66 de micuți tenismeni, a căror vârstă nu a depășit 10 ani, din județele Giurgiu, Ilfov, Arges, Constanța, Prahova, Dâmbovița, precum și municipiul Bucuresti Cupa Danube TROPHY s-a desfășurat pe parcursul a două zile, sâmbătă (2 octombrie) și duminică (3 octombrie).

Toți participanții înscriși pe tabloul de concurs care au luat startul în cele 2 zile competiționale au primit la înregistrare pachete de participare iar finaliștii și câștigătorii au beneficiat de premii importante oferite de partenerii competiției.

După prima zi, clasamentele celor mai mici dintre competitori arată astfel:

Categoria ROȘU:

Locul 1. Radu CORNEA

Locul 2. Andrei CRISTEA

Locul 3. Darius VINTILĂ

Locuk 4. Luiza BĂLAN

Categoria VERDE FETE:

Locul 1: Antonia POPESCU

Locul 2: Ada PANAITESCU

Locul 3: Maria RADU

Locul 4: Antonia PRODAN

Categoria VERDE BĂIEȚI

Locul 1. Karim MAALOUF

Locul 2. Luca ANDREI

Locul 3. Mihai Niculescu MIZIL

Locul 4. Radu LEOCA

Deși temperatura la primele ore ale concursului a fost una relativ scăzută, copiii au dat dovadă de sportivitate, de competitivitate și de dăruire pentru sportul alb.

Ziua a doua, duminică. 3 octombrie, alți tenismeni s-au înfruntat, de-a lungul zilei, pe terenurile de tenis din complexul SIGMA aflat pe șoseaua Prieteniei din municipiu. La final, pe podium au urcat:

Categoria GALBEN BAIETI :

Locu 1:  Luca Stefan BIȚĂ

Locul 2: Sebastian Andrei UDREA

Locul 3: Tudor Ioan MOLDOVEANU

Locul 4: Teodor PANĂ

GALBEN FETE:

Locul 1: Carla FERULLO

Locul 2: Daria Ioana ANGHELESCU

Locul 3: Nina Alessia CRISTESCU

Locul 4: Daria Ioana RADU

Categoria PORTOCALIU:

Locul 1: Rares Bogdan CRISTACHE

Locul 2: Adelina Ușăînchisă

Locul 3: Alexie FILIPOIU

Cei mai buni mici tenismeni au fost premiați de către președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, dar și de sponsorii competiției. Astfel, pe lângă obiecte de antrenament (inclusiv rachete de tenis), micii sportivi au primit – cei clasați pe locul I – la categoriile GALBEN FETE, GALBEN BĂIEȚI, VERDE FETE și VERDE BĂIEȚI au primit din partea partenerului Tenis Club Bucuresti câte 1 voucher constând într-un antrenament gratuit, inclusiv cazare și masă, pentru a le susține drumul spre performanță. Voucherele oferite de tenisshop.ro au avut valori între 250 de lei -150 de lei pentru campioni și finaliști și 100 de lei pentru toți copiii participanți

Premiile au fost oferite de partenerii oficiali ai evenimentului, Consiliul Județean Giurgiu, tenisshop.ro și Tenis Club Bucuresti, organizarea și partea tehnică a competiției fiind asigurată de Club Campion Pitești.

Partenerul MPG / tenis 10 a asigurat împreună cu partenerul Club Campion Pitești partea tehnica /organizarea evenimentului contribuind alături de Consiliul Județean Giurgiu, Tenis Club Bucuresti, tenisshop.ro la premierea câștigătorilor și tuturor participantilor prin intermediul sponsorilor de sistem.

Siguranța competitorilor și participantilor a fost asigurată prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Serviciului Județean de Ambulantă, Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, care au sustinut eforturile Consiliului Județean Giurgiu, în timp ce Biblioteca Județeana Giurgiu s-a alăturat eforturilor partenerilor și a contribuit la premierea tuturor participantilor prin oferirea de cărți.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole