16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Mesajul deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA, la începutul anului școlar: „Mult succes elevilor și profesorilor care astăzi încep un nou an școlar!”

Luni, 5 septembrie, porțile grădinițelor, școlilor și liceelor din toată țara s-au redeschis pentru cei care fie pășesc prima dată într-o sală de clasă, fie se revăd cu colegii și profesorii. Tuturor, deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga, a ținut să le transmită un mesaj de încurajare, mesaj ce a fost postat pe contul său de socializare:

„Succes copiilor la învățătură și să aibă parte de cea mai bună îndrumare care să să îi ajute să se dezvolte pentru viitorul lor profesional. Cadrelor didactice le urez succes în misiunea de formare a noilor generații.

De asemenea, în această perioadă, în Parlament, ne pregătim pentru dezbaterea noilor legi ale educației, ținând cont de observațiile primite în timpul consultărilor desfășurate în ultimele 45 de zile. Avem șansa de a reforma cu adevărat sistemul de învățământ pentru că doar prin educație ne putem dezvolta ca societate”, a scris deputatul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole