12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Cum a arătat prima zi de școală în comuna Adunații Copăceni

În prima zi de toamnă, primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, anunța, cu bucurie, faptul că se află pe „ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile școlilor pentru începutul noului an școlar. La grădinița din Adunații Copăceni vom înființa o grupă nouă cu program prelungit și suntem foarte bucuroși să amenajăm sala în care prichindeii își vor desfășura activitățile. Mulțumim pe această cale domnului Neacșu Răzvan care ne-a oferit mobilierul pentru această grupă cu program prelungit!”, declara, la acea vreme, edilul localității.

Cinci zile mai târziu, în prima zi de școală, cu aceleași emoții pe care le are în fiecare an, de când conduce destinele comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu a fost prezent alături de elevii și cadrele didactice din localitate, la festivitatea de deschidere a unui nou an școlar. Cu această ocazie, primarul Rusu a declarat:

„Astăzi, mai devreme decât în anii trecuți, cu aceeași emoție, am avut onoarea și plăcerea să particip la deschiderea noului an școlar în școlile din comuna noastră.Acest nou an este marcat de faptul că ni s-a aprobat o nouă grupă de grădiniță cu program prelungit, de faptul că în scurt timp vor demara lucrările de construcție a sălii de aport și de faptul că școlile noastre au un nou director, doamna profesor Ana Țârdea.

În calitatea mea de primar al localității, de persoană care veghează la bunul mers al desfășurării actului de învățământ din comuna noastră, prin administrarea bazei materiale, urez copiilor din școlile noastre un an școlar ușor, lipsit de evenimente care să le perturbe continuitatea învățării și succes în tot ceea ce-și doresc să realizeze. Urez noului director succes în activitate și nutresc speranța că vom dezvolta lucruri minunate împreună.

Urez părinților putere de muncă, astfel încât să le poată oferi copiilor tot ceea ce-și doresc. Urez profesorilor liniștea de care au nevoie astfel încât să-și ducă la bun sfârșit vocația. În aceeași calitate de primar, îi asigur de tot sprijinul meu în activitatea nobilă de dascăli.

Totodată, îi avertizez pe cei care dintr-o plăcere nebună de a se juca cu viețile oamenilor, fac copiii să sufere în orice fel, că voi fi același om care nu va tolera în niciun fel nedreptatea, iar anul școlar care a trecut a fost ultimul în care au scăpat fără să plătească!Să nu lăsăm însă bobul de neghină să strice frumusețea recoltei de grâu și să ne bucurăm împreună de ceea ce va urma! MULT SUCCES TUTUROR!”, a încheiat primarul Dan Rusu, nu înainte însă de a le promite tuturor, încă o dată, că vor găsi în el un sprijin pentru rezolvarea problemelor, pe cale legală, dacă vor exista.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole