17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Obiective îndrăznețe pentru sportivii secției de lupte a SCM DUNĂREA Giurgiu, la început de an școlar

Debutul anului școlar a însemnat și debutul antrenamentelor serioase ale luptătorilor secției de lupte a SCM DUNĂREA Giurgiu, pregătiți de cuplul profesorilor Florin și Costin Antonescu.

Multiplul campion național Valentin Gheorghe, campionii naționali Iulian Bălăceanu, Marian Bălăceanu, medaliații la finalele naționale Petronel Roată, Petrică Roată, Lucian Herghelegiu sau Cătălin Ciobanu și-au început deja pregătirea pentru noul sezon competițional, de la care așteaptă, după cum spuneau, rezultate cel puțin la fel de bune.

O surpriză plăcută în sala de lupte „Nicu Ginga” a fost regăsirea celor șapte fete ale lotului de lupte, două dintre ele fiind multiple medaliate la competițiile interjudețene în care au evoluat: Daria Stan și Crina Mihai.

„Pe toată perioada vacanței, activitatea de pregătire sportivă a continuat în sala de lupte fără întrerupere deoarece secția de lupte a participat la Programul național „Hercules” inițiat de Ministerul Sportului. Toți acești tineri giurgiuveni, copiii din grupa „Începători” au participat în luna august la acest proiect și cu bucurie vă spun că am reușit selecționarea unor tineri și tinere care promit. Ar fi bine de reținut două nume, la acest moment: Cosmin și Yanis TOADER, doi sportivi pe care sper ca peste 2-3 ani să avem ocazia de a-i regăsi pe podiumul de premiere”, preciza Costin Antonescu.

Despre proiectele juniorilor și cadeților pentru această toamnă ne-a vorbit prof. Florin Antonescu:

„Lunile octombrie și noiembrie sunt „rezervate” pentru trei finale de Campionat național individual, la care vor participa luptătorii noștri.  Având în vedere materialul nostru sportiv, la calitatea sportivilor giurgiuveni, pot spune sunt șanse să mai câștigăm 1-2 medalii. Speranțele la medalii sunt susținute de seriozitatea pe care sportivii o au la pregătire dar și de condițiile foarte bune de pregătire oferite de sala de sport din cadrul Colegiului „Viceamiral Ioan Bălănescu”, a precizat antrenorul al secției de lupte a SCM DUNĂREA Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole