19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Marian Mina visează…frumos! Primarul municipiului, Adrian ANGHELESCU, nu va merge spre PSD!

În foamea lor de a atrage cât mai mulți primari, inclusiv din mari bazine electorale, social-democrații giurgiuveni fac tot ce le stă în putință pentru a aduce, în tabăra lor, oameni de valoare (sau cu putere de decizie în materie de voturi) din PNL. După anunțul că patru primari de comune importante ar „sări” fără prea multe scrupule în tabăra lor, vin cu o nouă – zic ei – lovitură politică. Și nu oricum, ci printr-o „minge” ridicată la fileu de anumite persoane prezente (consilieri județeni ce joacă rol – fără pretenții de Oscar – de jurnaliști) la conferința de presă a PSD Giurgiu de luni, 29 noiembrie. După ce patru primari din județ au anunțat, mai mult sau mai puțin oficial, trecerea (reîntoarcerea) în tabăra PSD, odată cu încheierea proaspetei alianțe cu PNL la nivel național, pe la colțuri unii vehiculau zvonul că însuși primarul municipiului, liberalul Adrian Anghelescu, ar putea ajunge în tabăra social-democrată.

„Eu port de mai mult timp diverse dialoguri cu Adrian Anghelescu, însă niciodată nu s-a deschis subiectul ca dumnealui să vină în PSD sau eu să îi cer acest lucru. Dar mi-ați dat o temă de discuție!”, a precizat Marian Mina, președintele organizației județene a PSD.

Numai că, ce să vezi! Primarul Adrian Anghelescu nu are timp de asemenea „vise” ale social-democraților, principala sa preocupare în această perioadă fiind legată de redresarea situației municipiului. De altfel, de curând, acesta preciza că, în anul de mandat pe care l-a încheiat cu puțin timp în urmă, a reușit reducerea datoriei publice a municipalității de la peste 30 de milioane de lei (cât era la momentul preluării mandatului) la puțin peste 12 milioane, cu patru zile în urmă.

De altfel, în discuții private, Adrian Anghelescu spunea că nu are absolut niciun fel de puncte comune cu PSD, mai cu seamă că ultimul reprezentant al acestui partid, în funcția de edil al municipiului, l-a lăsat cu datorii și cu pericolul blocării conturilor primăriei!

Până la acest moment, nu avem un punct de vedere oficial al Primarului Adrian Anghelescu, dar vom reveni cu publicarea acestuia, îndată ce ne va parveni!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole