12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

INCENDIU PUTERNIC ÎN BULGARIA: Un autocar românesc este implicat (VIDEO)

Cu puțin timp în urmă, un autocar înmatriculat în România a luat foc lângă localitatea Gurkovo (în apropiere de Stara Planina) în Bulgaria. Conform primelor informații, înăuntru se afla doar șoferul, ce a reușit să se evacueze singur.

Se pare că incendiul ar fi pornit de la defecțiuni tehnice ale autovehiculului, la acest moment intervenind pompierii bulgari pentru stingerea incendiului, relatează nova.bg.

Din cauza acestui incendiu puternic, ce se manifestă pe șoseaua ce leagă Bulgaria de Nord de Bulgaria de Sud, este posibil ca timpii de așteptare din Punctul de Frontieră Giurgiu – cel puțin pentru autocamioane – să înregistreze creșteri ale valorilor.

Referitor la eventualele întârzieri, reprezentanții ITPF Giurgiu au precizat:

„Traficul în acest moment se desfășoară în condiții normale, fără sa înregistrăm timpi ridicați de așteptare. Autoritățile bulgare nu au informat instituția noastră despre acest aspect. În cazul în care se vor constata aglomerări , la nivelul ITPF Giurgiu vor fi dispuse toate masurile necesare în vederea realizării controlului la frontiera cu operativitate.”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole