19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Liberalii au un secretar de stat PUTERNIC în Ministerul de Interne. Fostul prefect, Aneta MATEI, va coordona activitățile prefecților din țară

O veche sintagmă spune că ceea ce nu te omoară, te întărește, și că orice șut în spate este un pas înainte, de fapt. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul fostului prefect al județului Giurgiu, Aneta Matei, care a fost înlocuită, de curând, de social-democrata Florentina Stănculescu, urmare a unei împărțiri cel puțin ciudate a posturilor, după alianța politică pentru guvernare dintre PNL-ul condus de Florin Cîțu și PSD-ul lui Marcel Ciolacu. La vremea aceea, unii au spus că această înlocuire a fost, de fapt, o răzbunare a lui Cîțu, pe organizația PNL Giurgiu, pentru că nu l-ar fi susținut, 100% și trup și suflet, pentru președinția partidului. Decizia de a renunța mult prea ușor la postul de prefect al județului Giurgiu, ce ar fi trebuit de fapt să fie al celei mai performante organizații din țară, a fost întoarsă, la vremea respectivă, pe toate fețele.

Dar iată că un anunț venit la ceas de seară, din partea Ministerului Afacerilor Interne, dovedește că oamenii capabili își găsesc locul oriunde. Mai exact, conform deciziei nr. 145 din 17 februarie 2022, semnată de premierul Nicolae Ciucă, „începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Aneta Matei se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”.

Conform declarațiilor proaspătului secretar de stat, principala atribuție va fi coordonarea prefecților, implicit a celei care i-a luat locul de curând.
Va mulțumesc frumos pentru colaborarea de până acum și rămânem în continuare în legătură, a transmis Aneta Matei.

Acum, rămâne să vedem cu ce propunere de secretar de stat în același minister vor veni și social-democrații, liberalii demonstrând că au, oricând, oameni extrem de bine pregătiți pentru funcții importante, nefiind nevoie decât de o selecție a acestora, astfel încât rezultatele să fie dintre cele mai bune. Dar, la cum arată „mișcarea” social-democrată, se pare că încă mai caută…poate până la finalul mandatului vor depista acea persoană capabilă să înțeleagă și să își asume această responsabilitate, dar nu doar pentru „a da bine” în CV…!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole