11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Comuna Stănești, singura comună care asfaltează din fonduri proprii în această perioadă! (GALERIE FOTO)

Profitând de perioada caldă pentru aceste zile de februarie, cu temperaturi de aproximativ 16 – 18 grade Celsius, primarul comunei Stănești, Dănuț Petrișor MITREA, a dat ordin de începere – sau reîncepere, cum îi place să spună – a lucrărilor de asfaltare din localitate. Mai exact, străduțe din satul Stănești sunt, în aceste zile, „bătute” de angajații Primăriei, cei aproximativ trei kilometri de ulițe ce rămăseseră cu pământ fiind „protagonistele” acestei perioade.

Vineri, 18 februarie, l-am prins pentru câteva minute pe primarul comunei, Dănuț Mitrea, chiar înainte de a porni în inspecție pe teren, pentru a urmări stadiul lucrărilor.

„Modernizăm, din fonduri proprii, aproximativ trei kilometri de drumuri de interes local, drumuri care nu au văzut niciodată asfaltul. Printre acestea, se numără inclusiv drumul care duce la unul dintre cimitirele satului Stănești, oamenii fiind nevoiți să își plângă morții printre noroaie”, spunea primarul Dănuț Mitrea.

De asemenea, mai preciza edilul comunei Stănești, în perioada următoare, imediat ce vremea va permite acest lucru, străzi din satele Ghizdaru și Bălanu vor intra în reabilitare, în paralel lucrându-se și la rețeaua de canalizare pe străzile respective.

„Aș vrea să vă mai amintesc de o reușită a Primăriei Comunei Stănești, și anume suplimentarea cu aproximativ 24 de miliarde de lei vechi a programului PNDL pentru comuna noastră, prin OG 93, acesta fiind, fără a mă lăuda, un succes al meu și al colegilor din Primărie”, mai spunea Dănuț Mitrea.

Dar, de departe, cea mai importantă reușită pentru localitatea sa, dar mai ales pentru cei peste 200 de copii (elevi din clasele I – VIII ale școlilor din comună) este includerea lor în programul pilot „Masă caldă pentru elevi”, suma alocată Primăriei Comunei Stănești fiind de 205.000 lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole