12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

La PSD, HOȚUL STRIGA HOȚII! Consilierul județean social-democrat, Crina STOIANOVICI, reținută!

Miercuri, 27 octombrie, au avut loc descinderi în Giurgiu ale DIICOT care s-au finalizat cu arestarea mai multor persoane acuzate de constituirea unui grup infracțional, organizat pe paliere: trafic de influență, fals intelectual și uz de fals, proxenetism și trafic de persoane, camătă, disimularea deținerii dreptului de proprietate asupra bunurilor mobile și imobile obținute prin mijloace ilicite, deținerea și portul fără drept a armelor de foc, jocuri de noroc ilegale, contrabandă cu țigări și aur, spălare de bni prin realizarea unor lucrări în cadrul programului PNDL.

Printre persoanele reținute se numără și avocata giurgiuveană Crina Stoianovici.

Crina Stoianovici era cunoscută în Consiliul Județean Giurgiu ca fiind una dintre cele mai vocale voci, făcând apel, aproape la fiecare ședință, la moralitate, respectarea legii și corectitudine. Iată cum, încă o dată, zicala românească „hoțul strigă cel mai tare hoții”, se adeverește, mai ales în rândul social-democraților. Nu este exclus, conform surselor noastre, ca și alte persoane destul de importante din PSD să fie interogate cu privire la infracțiunile enumerate mai sus, dar și la altele.

În anul 2019, Niculae Bădălău, apropiatul avocatei reținute, o promovase pe aceasta, alături de fostul prefect Nina Crișu, la Romarm, conform celor de la B1tv.ro.

Două numiri făcute de Ministerul Economiei în cadrul companiei de stat Romarm SA, principalul producător și exportator direct de produse militare din România, au ridicat din nou numeroase semne de întrebare privind felul în care PSD îşi alege cadrele, mai ales că cele două numiri provin exact din PSD Giurgiu, filială condusă chiar de cele care le-a numit, Niculae Bădălău.

Una dintre acestea este avocata Crina Stoianovici, șefa din 2012 a organizației de femei a partidului din Giurgiu, care mai are în CV că a fost membră în Consiliul de Administrație al companiei naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA.

Cea de a doua este Nina Crișu, absolventă de Metalurgie și Drept, care a ocupat de 2 ori funcția de prefect al județului Giurgiu, în perioadele 2012 – 2016 și ianuarie 2017 – august 2018, când a fost demisă de premierul Viorica Dăncilă, într-un moment în care Niculae Bădălău, pe atunci doar senator PSD, se afla pe poziții de adversitate cu șeful partidului, Liviu Dragnea.

Ulterior a fost secretar al Consiliului Județean Giurgiu, iar luna trecută, Nina Crișu a fost numită, prin decizie a premierului, secretar general al Ministerului Economiei, minister condus, din noiembrie 2018, chiar de Bădălău, după ultima remaniere guvernamentală, scriau, în 2019, cei de la b1tv.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole